Сейсмічний розрахунок з використанням графіків дод. Д, ДБН В.1.1-12:2014

Добрий день! В примітці до формули 6.1. ДБН В.1.1-12:2014 вказано що з метою проектування економічних сейсмостійких конструкцій із забезпеченням заданого рівня безпеки рекомендується використовувати методику, представлену в дод. Г, та графіки спектральних коефіцієнтів динамічності, наведені в додатку Д. Чи вірно я розумію що для того щоб вибрати МЮ (2,4 або 6 в характеристиках динамічного впливу) потрібно виконати наступні дії:1) Сформувати лінійну розрахункову модель2) Провести розрахунок лінійної моделі...

Страницы: 1
RSS
Сейсмічний розрахунок з використанням графіків дод. Д, ДБН В.1.1-12:2014
 
Добрий день! В примітці до формули 6.1. ДБН В.1.1-12:2014 вказано що з метою проектування економічних сейсмостійких конструкцій із забезпеченням заданого рівня безпеки рекомендується використовувати методику, представлену в дод. Г, та графіки спектральних коефіцієнтів динамічності, наведені в додатку Д.
Чи вірно я розумію що для того щоб вибрати МЮ (2,4 або 6 в характеристиках динамічного впливу) потрібно виконати наступні дії:
1) Сформувати лінійну розрахункову модель
2) Провести розрахунок лінійної моделі по спектральній методиці (з МЮ=1, К1 по табл. 6.3)
3) Після проведення розрахунку перевести інерційні сили в навантаження (з форми з найбільшим модальним вкладом).
4) Повторний лінійний розрахунок (завантаження з інерційними силами - неактивні в РСЗ) та підбір армування.
5) Перетворення підібраного армування в нелінійні жорсткості  (через вкладку жорсткості, в результатах підбору арматури)
6) Задавання крокового розрахунку PUSHOVER та історії нелінійних навантажень.
7) Нелінійний розрахунок PUSHOVER
8) Отримання МЮ по результатах PUSHOVER
Наступним кроком повинен бути розрахунок лінійної моделі по спектральній методиці з використанням МЮ по результатах PUSHOVER? Тобто якщо в PUSHOVER отримали МЮ 5,23 то потрібно вибрати МЮ=4?
Якщо ми використовуємо редукційований графік з додатку Д (2, 4  або 6) то чи потрібно додатково зменшувати сейсмічне навантаження через коефіцієнт К1=1/МЮ (з врахуванням того що розрахований К1 не повинен бути меншим за відповідне значення в табл. 6.3)?  
Страницы: 1
Читают тему (гостей: 1)